Felhasználói feltételek

A programlehetosegek.hu portál oldalait Nagy Tamás (számlaképes magánszemély) (9200, Mosonmagyaróvár, Damjanich u. 21.) üzemelteti.

Adatvédelem

Harmadik felek cookie-kat helyezhetnek el és olvashatnak az Ön felhasználóinak böngészőiben, és a webhelyén történő hirdetésmegjelenítés eredményeként információgyűjtési célból webes adatgyűjtő jeleket (ún. beaconöket) használhatnak. A programlehetosegek.hu tartalma ingyenesen olvasható. A nyereményjátékainkban való részvétel azonban regisztrációhoz kötött. Ennek keretében bizonyos adatainak (pl. név, cím, e-mail) megadása kötelező, mivel a nyereményekről szóló tájékoztatót postán juttatjuk el Önnek, míg más adatok (pl. preferenciák) megadása a regisztrációnak nem előfeltétele. A nem kötelezően megadandó adatokból statisztikai adatokat készítünk, segítségükkel szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább. A Nagy Tamás (számlaképes magánszemély) mint adatkezelő, az önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé.

A Nagy Tamás (számlaképes magánszemély) az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint törekszik arra, hogy szolgáltatása a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön. Ugyanez az internetes oldalainkat elérhetővé tevő szolgáltatóra is vonatkozik, aki a tudomására jutott információkat üzleti titokként köteles kezelni.

A Nagy Tamás (számlaképes magánszemély) bármikor rendelkezésére áll, hogy az Ön, általunk kezelt személyes adataival kapcsolatosan Önnek tájékoztatást adjon. Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a Nagy Tamás (számlaképes magánszemély) személyes adatainak kezelésével kapcsolatosan nem elvárásainak megfelelően jár el, kérjük, haladéktalanul jelezze ezt nekünk, hogy az esetet kivizsgálhassuk, s gyakorlatunkat az Ön igényeihez igazíthassuk. Önnek ahhoz is joga van, hogy jogsérelem bekövetkezte vagy annak közvetlen fennállásának veszélye esetén panaszával az adatvédelmi biztoshoz forduljon. E körben Önt a közérdekű bejelentővel azonos jogi védelem illeti meg.

Amennyiben kiderül, hogy Ön valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sértő módon más személyes adatait adta meg, vagy a programlehetosegek.hu portál használata során kárt okozott, a Nagy Tamás (számlaképes magánszemély) az ebből eredő kárát jogosult lesz Ön felé érvényesíteni, és Ön köteles valamennyi ebből eredő követeléssel szemben a Nagy Tamás (számlaképes magánszemély)-t megóvni és azokat viselni. Ilyen esetben minden tőlünk telhető segítséget megadunk az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

Felelősség kizárása

A programlehetosegek.hu oldalainak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az ott hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a programlehetosegek.hu portál üzemeltetője, a Nagy Tamás (számlaképes magánszemély) nem felel. A programlehetosegek.hu portál harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a Nagy Tamás (számlaképes magánszemély) tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a portálról. Ezen felül a Nagy Tamás (számlaképes magánszemély) az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak, valamint a portálon megjelenő hirdetések tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, valamint az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

A programlehetosegek.hu tartalma

A programlehetosegek.hu portálon található tartalom a Nagy Tamás (számlaképes magánszemély) szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

A szöveges tartalom másodközlése kivonatos formában a forrás megjelölésével, a Nagy Tamás (számlaképes magánszemély) előzetes írásbeli jóváhagyása mellett, a programlehetosegek.hu nyitóoldalára (www.programlehetosegek.hu) mutató link elhelyezésével lehetséges.

Az ezzel kapcsolatos igényeket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

Nagy Tamás (számlaképes magánszemély)
Székhely: 9200, Mosonmagyaróvár, Damjanich u. 21.
Postai cím: 9200, Mosonmagyaróvár, Damjanich u. 21.
Adószám: 74275898-1-28
Web: www.programlehetosegek.hu
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tárhely szolgáltató:

Loginform Kft.
Cím: 1135, Budapest, Lehel út 61.
Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.