AVATAR: Fedezd fel Pandorát!

„Európában először Budapesten debütál James Cameron sikerfilmje alapján készült új, interaktív kiállítás február 2-án, az Andrássy Élményközpontban.

A tengerentúlon nagy sikert aratott AVATAR: Fedezd fel Pandorát! elnevezésű tudományos-fantasztikus kiállítás a maga valójában mutatja be a grandiózus Avatar filmből ismert Na’vik csodavilágának lélegzetelállító környezetét, inspiráló kultúráját és különleges teremtményeit. Szárnyalhat a képzelet!

A kiállítás hű a kerettörténethez, hiszen a 21.századból egyenesen a 22. században repíti el a látogatókat a legmodernebb, multiszenzoros interaktív alkalmazások segítségével. Így a vendégek láthatják, érezhetik és tapinthatják Pandora csodáit. A bolygó lenyűgöző növényvilága mellett, az egzotikus vadvilág is életre kel. Életnagyságú Páncélosló, Viperafarkas és Ikrán várja a film rajongóit.

Külön terem mutatja be a közel 3 méter magas humanoid őslakosok, a Na’vi-k kultúráját, művészetét és különleges nyelvét, illetve az általuk nagybecsben tartott Lelkek Fája is elkápráztatja a kiállításra érkezőket.

AVATAR: Fedezd fel Pandorát! nagy hangsúlyt fektet az edukációs elemek szerves beépítésére azáltal, hogy összehasonlítja Pandora és a Föld tudományos törvényszerűségeit. A növény-és állattan mellett a csillagászat, kulturális antropológia, fiziológia, földrajz és technika is komoly szerephez jut az egyedülálló utazásban.

Éld át Te is a csodát, fedezd fel Pandorát!

Jegyek kaphatók a jegy.hu-n

Cím: 1061 Budapest VI., Andrássy út 39.
(a volt Párisi Nagy Áruház épületében, Andrássy Élményközpont)
Email: info@andrassyelmenykozpont.hu
Telefon: +36 70 241 7076

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük