Cadillac Múzeum

A Cadillac első autójának életrehívásától kezdve mindig a pompa, a fényűzés jelképe volt, törekedett az átlagon felüli szolgáltatások, a gyönyörű külső és belső formák megalkotására, hogy minden igényt kielégítő autóik tulajdonosai élvezzék a vezetés luxus élményét. Épp ezért  választották amerika gazdag és befolyásos emberei, hogy a presztízsmárka tovább növelje image-üket. Ilyen autóval járt több híresség is, többek között Elvis, a Rock’n Roll királya, aki rajongásig szerette a Cadillacet, és élete során sok százezer dollárért vásárolt belőlük; a híres –hírhedt gengszter, Al Capone, aki képes volt rendőrautónak álcázni őket, hogy szabadon közlekedhessen.

cadillac-muzeum-keszthely-programlehetosegek

A tematikus gyűjtemény bemutatja az első Cadillac piacra dobásától évtizedekre lebontva a múlt század végéig alkotott típusokat. A kiállított autók egy kis része a múzeum  tulajdona, a többi lelkes amatőr gyűjtő magánembereké.  A veterán Cadillac vásárlása nemcsak kitűnő befektetés, hanem igényes szórakozás is, mely már a vásárlás pillanatában azonnali élménnyel párosul.

A létesítmény a gazdaságos működés és a kulturális igények kielégítése mellett folyamatosan törekszik a magyar –amerikai kapcsolatok erősítésére, az alkatrészimport, szaktanácsadás fejlesztésére, az amerikai életstílus egy szeletének bemutatása pedig fontos feladatainkhoz tartozik.

cadillac muzeum-programlehetosegek-keszthely2

 A Cadillac Múzeum komplex vizuális és audiovizuális élményt kínál látogatóinak, kicsiknek és nagyoknak, nőknek és férfiaknak egyaránt.

Hiszen ki ne szeretné a szépet, a sztárokról szóló történeteket, a luxust?

Kontakt:

Cím: 8360 Keszthely, Kossuth L. u. 77.
Tel.: +36 30/9562 829
e-mail: gardakft@keszthelynet.hu
Nyitva tartás & Árak: http://www.cadillacmuzeum.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=5

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük