Halászbástya Étterem

Budapest egyik legismertebb és a turisták által leglátogatottabb műemléke a Budai Várnegyedben található Halászbástya. A neoromán stílusú teraszokról csodálatos budapesti panoráma tárul a szemünk elé, a Duna, az Országház talán innen mutatja a legszebb oldalát.

halaszbastya-etterem-programlehetosegek1

 A gyönyörű kovácsoltvas kapun keresztül az egész évben üzemelő Halászbástya Étterembe jutunk, ahol elrendezéstől függően, 2 szinten 120 fő tud kényelmesen helyet foglalni. A bejárattól jobbra, az épület közepén található a Lovagterem, ahol 10-től 25 főre bővíthető körasztal biztosítja nagyobb társaságok számára az étkezés lehetőségét. A galérián kialakított asztaloknál 2 személyes romantikus vacsorát is lehetőségük van elfogyasztani. A földszinten 4-6 fős társaságok tudják szeparáltan élvezni az étterem szolgáltatásait. Az asztalok mellől jól látható a méltán híres budapesti panoráma.

halaszbastya-etterem-programlehetosegek3

A Halászbástya legmagasabban fekvő kilátóterasza az Étterem felett található Margaréta Terasz, ahol a vendégek a legteljesebb panorámában gyönyörködhetnek, télen forró italokkal, míg nyáron jéghideg frissítőkkel a kezükben.

 Kontakt:

Cím: 1014 Budapest, Halászbástya – Északi Híradástorony
Tel: +36 1 201 6935
Email: info@halaszbastya.eu
Web: http://halaszbastya.eu/az-etterem/

One thought on “Halászbástya Étterem

  • 2018-09-25 at 09:58
    Permalink

    Ha nem lenne felháborító az adagok mérete, akár viccesnek is lehetne nevezni. Szó szerint elállt a lélegzetünk a liliputi adagok láttán. Sajnos a minőség csöppet sem ellensúlyozta a mennyiség teljes hiányát, abszolút lapos, felejthető receptekből dolgoznak. A kilátás valóban szép, ezt ugyanis nehéz elrontani, de minden másban átlag alatti volt a színvonal. Igazi turista lehúzó hely. Garantáltan soha nem megyünk vissza.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük