Élményhajózás Kapitánnyal!

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!  

Láttad már a Parlamentet, vagy a Budai várat a vízről? Körbehajóztad már a Margit-sziget egy hófehér luxus motorcsónakban? Hasítottad már a vizet szélsebesen a napsütésben? Egy romantikus motorcsónakázásra vágytok kedveseddel? Most itt a lehetőség, hogy kipróbáljátok ! Különleges és egyedi lehetőséget kínálunk számotokra. A Nagy Dunán, vagy a Kis Dunán is várunk Barátaiddal vagy Családoddal együtt. A hajózás során a fedélzeten egy üveg pezsgővel kedveskedünk vendégeinknek, és egy ilyen nem mindennapi élmény közben a csodálatos panorámát kell csak élveznetek.

elmenyhajozas-kapitannyal-programlehetosegek-cikk2

Hajóink műszaki adatai:  Típus; Stingray 185LS, Teljesítmény; 135Le, Férőhelyek száma; 6 fő utas +1 fő személyzet  ( Nálunk nincs összeültetés más utasokkal,  a bérlés időtartalma alatt a hajó privát yacht üzemben csak az Önök rendelkezésére áll! )

elmenyhajozas-kapitannyal-programlehetosegek-cikk4

Programjaink:  Motorcsónakos kirándulások Budapesten,   városnézés, ahogyan még nem láttad, motorcsónak bérlés kapitánnyal, vízi sportok kipróbálása ( vízisí, fánk, wakeboard), romantikus motorcsónakázás naplementében, vagy leánykérés a vízen, esküvői hajókázás, fotózás, csapatépítő program céges rendezvényekre, meglepetés hajókázás születésnapra, évfordulóra, születésnapra, névnapra, legénybúcsúra , lánybúcsúra, esküvői ajándéknak , évfordulóra, csapatépítésre , klipforgatásra, romantikázásra vagy csak úgy ….

elmenyhajozas-kapitannyal-programlehetosegek-cikk3

Hajónk a Dunán tetszőleges időpontban áll az ügyfeleink rendelkezésére. Béreld ki Motorcsónakunkat kapitánnyalIzgalom, Romantika, Száguldás, Hatalmas kaland, Felejthetetlen élmény.

Egy csipetnyi luxus megfizethető áron!

elmenyhajozas-kapitannyal-programlehetosegek-cikk1

Kontakt:

Tel.: 70/ 773 8160 (központ) 30/ 585 0649 ( szervezés, rendezvények )
e-mail: motorcsonakazasadunan@gmail.com
Web: www.motorcsonakazasadunan.hu

Indulási helyszínek:
1. Állandó kikötőnkből: Újpesti öböl, Prestige Yacht Kikötő ( Budapest, 13.kerület Meder u.9. )
Térkép:

2. Exkluzív belvárosi helyszínről: Kláris Irodahajó – 1137 Budapest, Carl Lutz rakpart 29.
Térkép:

3. Egyedi igények szerint előre egyeztetett alternatív helyszínről.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük