Mala Garden Hotel **** Superior

Földöntúli nyugalom, hullámok, kényelem és kényeztetés. Mintha egy távol-keleti szigeten lennénk, csak mindez közelebb, a Balaton déli partján, Siófokon vár.

Mala-Garden-Hotel-programlehetosegek1

A siófoki Mala Garden Hotel és Étterem harmónikus építészeti kialakításával és egyedi belsőépítészeti hangulatával különleges élményt nyújt vendégei részére. Illatok, ízek, szemet gyönyörködtető látvány –  itt minden érzékszervünkre egyszerre hatnak. A szállodában mindenhol fellelhető természetes anyagok mellett a legmodernebb technológia is helyett kapott. Az épület belsőjének kialakítását távoli egzotikus utazások inspirálták: minden térből árad a harmónia, a nyugalom és az átgondoltság, miközben az egész ittlétet áthatja egyfajta luxus. A fő cél a Balit átható természet és lakótér közti egység megvalósítása volt, az építészek a tervezésnél figyelembe vették a feng shui irányelveit is.

Mala-Garden-Hotel-programlehetosegek2

A Balaton parti étterem hatalmas – harmonikaszerűen nyitható üvegajtóit elhúzva egybeolvad a kert az étteremmel, megszűnik a határ a kint és a bent között. A vízparthoz közeli kert páratlan vizuális élményt biztosít.

A balatoni panorámás wellness részlegen tágas élménymedence, és himalájai sótéglával kialakított szaunavilág várja a vendégeket. A pihenést autentikus thai masszőrők által végzett keleti masszázsok és egyéb masszázskülönlegességek teszik teljessé.

Kontakt:

Cím: H-8600 Siófok, Szent István sétány 1.
Tel.: +36 84 510 980
Email: info@malagarden.hu
Web: https://malagarden.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük