AQUA Hotel Termál & Family Resort & Camping

Pihenés és kikapcsolódás várja Mosonmagyaróváron az AQUA Hotel Termál & Family Resort & Camping közvetlenül a termálfürdő területén

programlehetosegek-aqua-hotel-termal-3

Élvezze a szálloda és a termálfürdő wellness szolgáltatásait évszaktól függetlenül. Az AQUA Hotel Termál & Family Resort & Camping Mosonmagyaróvár szívében, a Termálfürdő területén található. A Bio Flexum Termálfürdőhöz tartozó 2 épületből álló komplexum 73 szobával, gyógyászati és wellness részleggel várja a pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat. A Hotel a városban egyedülálló módon kínál vendégei részére a szállás részeként többszöri belépésre feljogosító termálfürdőbelépőt a szaunavilág használatával együtt. Így Ön akár többször is élvezheti ennek a páratlan gyógyvíznek a hatásait.

programlehetosegek-aqua-hotel-termal-2

Ez a fürdőhely évtizedek óta számos turistát vonz a városba, nem utolsósorban kiváló gyógyvize miatt, amely Európa öt legjobb gyógyvizének egyike. Az itt felszínre törő termálvíz alapvetően gyógyászati célokat szolgál, noha az egészséges embereknek is feledhetetlen élményt és páratlan kikapcsolódást kínál. A termálfürdő wellness kezelései mindenki számára elérhetők. Az orvosi beutalóval széleskörűen igénybe vehető gyógykezelések közül Ön is biztosan megtalálja a kedvére valót. Többek között a szénsavas- és galvánfürdő, a víz alatti vízsugaras masszázs, a gyógymasszázs, az iszappakolás és az oxigénterápia közül választhat.

programlehetosegek-aqua-hotel-termal-5

programlehetosegek-aqua-hotel-termal-1

Használja kedve szerint az AQUA Hotel Termál & Family Resort & Camping medencéjét, finn szaunáját és infrakabinját, élvezze a vezetékes internet, a szobákban elérhető kábel tv előnyeit! Vagy ha úgy tartja kedve, bújjon bele a fürdőköntösbe, és sétáljon át a szállodától pár lépésre található Termálfürdőbe! Fakultatív programok keretében lehetőség nyílik kisvonatos városnézésre, lovaskocsikázásra, sétahajókázzon a Mosoni-Dunán, vagy akár kölcsönözzön a Hotelben kerékpárt és fedezze fel a Szigetközt.

programlehetosegek-aqua-hotel-termal-6

További információk:
AQUA Hotel Termál & Family Resort & Camping
9200 Mosonmagyaróvár, Kígyó u. 1.
Tel: 00 36 96 579 168
Fax: 00 36 96 579 169
E-mail: aquahotel@t-online.hu
Web: www.tha.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük