Balatoni Borok Háza & Kastélypince Étterem

2015-ben még a keszthelyi Phoenix Kikötő hangulatát színesítő – Gault & Millau által értékelt – Bistro Classico szívélyes vendéglátóit és minőségi, magyar alapanyagait továbbra sem kell nélkülöznie a Balaton nyugati sarkába látogatóknak. A Bistro utódja nem kevésbé hangulatos helyszínre költözött, mint a korábbi, hiszen az ország negyedik legnagyobb és a legigényesebben felújított kastélyában, a Festetics kastélyban kapott helyet. Immár ebben az impozáns épületben, a környék legtágasabb és legrégebbi múltra visszatekintő borospincéjében, a Kastélypincében egész évben várja vendégeit.

balatoni-borok-haza-programlehetosegek1

A bisztrókonyha szabadsága megengedi, hogy minden nap kiválasszanak egy-egy ételt és annak elkészítését tökéletesítsék, melyet napi ajánlatként kínálnak a kedves vendégeknek. Rendezvényeken, exkluzív borvacsorákon szezonálisan változó kínálattal, magyar, olasz és francia konyha klasszikus és újragondolt ételkülönlegességeivel, a friss saláták mellett tradicionális és retro fogásokkal, paleo- gluténmentes-, vega- ételekkel várnak mindenkit.

Az étterem nem használ fagyasztott alapanyagokat, az ételeket frissen készítik.

Egyedülálló környezetben, a kastély történelmi pincéjében és az impozáns teraszon található étterem tökéletes választás minden alkalomra, ezért ideális választás esküvők, lakodalmak, legénybúcsúk, születésnapok, céges összejövetelek számára.

Az 500 éves történelmi borospincében a bor szeretete és a modern technológia találkozik, melyet többnyelvű sommelier segítségével Ön is megismerhet.

Kontakt:

Cím: 8360 Keszthely, Kastély u. 1.
Tel.: +36 30 192 3377
Email: info@balatoniborokhaza.hu
Web: http://www.balatoniborokhaza.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük