Baricska Csárda

A Baricska csárda és vendéglő páratlan környezetben, ősszőlők között, Balatonfüred szívében – a hajókikötőtől, és a Tagore sétánytól kb. 600 méterre – jelenleg is művelt szőlőbirtok mellett helyezkedik el. A Vadszőlővel fedett teraszról pompás kilátás nyílik a Balatonra.

baricska-csarda-programlehetosegek1

Az 1811-ben kialakított Csárda 2013. nyár eleji megnyitásától kezdve már nem csak a Balaton kiváló halait és a nép szokásait őrző ételeket kínálja.  Házias ételeink a legkíválóbb alapanyagokból készülnek, a legnagyobb szakértelem mellett.

A Baricska Csárda 120 fős különterme kiválóan alkalmas exkluzív, zártkörű rendezvények lebonyolítására. Kérésre menüajánlattal, bor-, esetleg pálinkakóstolóval, élőzenével, ill. egyéb programokkal varázsolják egyedivé rendezvényét. A csárda elmúlt 200 év során számos esküvőnek is adott otthont.

baricska-csarda-programlehetosegek2

Csárdánk 2013. év végén teljes jogú tagjává vált a legkiválóbb vidéki éttermeket tömörítő Stílusos Vidéki Éttermiségnek, 2014. márciusában alapító tagként bábáskodott a 20 legrangosab balatoni borászat és étterem által megálmodott Balatoni Kör megalapításánál.

Kontakt:

Cím: 8200 Balatonfüred, Baricska dűlő
Tel.: +36 87 950 738
Web: http://www.baricska.hu/kezdolap
Email: info@baricska.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük