Csillagösvény Élménypark

A Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található. A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark a környéken fellelhető természetes alapanyagokból épült fel. Az útvesztők, logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig.

csillagosveny elmenypark-programlehetosegek-opusztaszer3

Európa legnagyobb sövénylabirintusát a magyar történelem, földrajz, élővilág érdekes, játékos módon történő megismertetése teszi még izgalmasabbá. Falai 3,5 km hosszan kanyarognak és a legendás csodaszarvast formázzák. A helyes út megtalálásához többféle tematikájú magyar és angol nyelvű kérdéssorok nyújtanak segítséget.

csillagosveny elmenypark-programlehetosegek-opusztaszer2

Az ökopark közkedvelt játszótere kicsiknek és nagyoknak is kiváló szórakozási lehetőséget nyújt. Kihasználva a víz erejét a gyerekek kerekeket forgathatnak, a futószalagon homokot szállíthatnak, és kipróbálhatják mennyire fejlett az egyensúlyérzékük.

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba vezető útról is jól látható a jurta építmény, mely elsősorban csapatépítő tréningek, rendezvények helyszíne. Közepére egy főzésre és sütésre alkalmas búbos kemence épült.

Kontakt:

Cím: Szoborkert utca 1., 6767 Ópusztaszer
Tel.: +36 30 981 9914
e-mail: info@csillagosveny.com
Nyitva tartás: http://csillagosveny.com/rolunk/nyitvatartas/
Árak: http://csillagosveny.com/arak/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük