Hagymatikum Fürdő

A makói Hagymatikum Fürdő mindössze húsz percre található Szegedtől. A nevében és megjelenésében is megújult gyógyfürdő a termálvíz és a marosi gyógyiszap erejével ad enyhet a gyógyulni vágyóknak, egyedülállóan szép wellness részlegével pedig a kikapcsolódás élményét nyújtja a családoknak és a baráti társaságoknak. A Hagymatikum Fürdő épülete a világhírű organikus építész, Makovecz Imre legnagyobb megvalósult álma.

hagymatikum-programlehetosegek-mako3

A Hagymatikum megépítésével a kivételes gyógyító erő hasonlóan kivételes környezetbekerült. A Kaland medence névre keresztelt élménymedence már-már templomszerű hatást kelt, éke pedig a középen elhelyezkedő tíz méter magas, organikus elemekkel díszített oszlop. A Kaland medencében ezen felül egy sodrófolyosó is található. A fürdőben számos egyéb különleges medencében is lehet csobbanni, van egyebek között Barlang és Sakk medence is.

hagymatikum-programlehetosegek-mako

A forróság kedvelői pedig kilenc különböző típusú szauna közül válogathatnak. A szokásos gőzkabin, finn, infra-, fény- és aromaszauna mellett igazi különlegességeket is találni: gyógynövényes, makói, alföldi is kelo szauna is fellelhető a makói repertoárban.

 

Kontakt:

Cím: 6900 Makó, Makovecz tér 6.
Tel.: +36 62/210-708
e-mail: infopont@mako.hu
Nyitva tartás: http://hagymatikum.hu/nyitvatartas/
Árak: http://hagymatikum.hu/araink/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük