Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark szezonálisan üzemelő fürdő. A strandfürdő a 117 hektáros Szabadidő Központ szomszédságában található, 3537 m2 temperált vízfelülettel rendelkezik, amely közel 2170 fő befogadására alkalmas.

A fürdőben hat medence – gyermekmedence, élménymedence, aktív strandmedence, 50 m-es úszómedence és három termálmedence – várja a fürdőzni vágyó vendégeket. A legkisebbek számára kiváló szórakozást nyújt a két csúszdával rendelkező gyermekmedence, melynek vize szűrt, forgatott, temperált, mélysége 0-70 cm.

kecskemeti elmenyfurdo-programlehetosegek-kecskemet3

A korszerűen kiépített játszópark hintákkal, mászókával, homokozóval várja a kicsiket. Az élménymedence, melybe pezsgőzóna, vízhenger, vízesés, jakuzzi, pezsgőpad és buzgár biztosítja a teljes kikapcsolódást. Az úszósport kedvelőit a 70-140 cm vízmélységű aktív medence és az 50 méteres feszített víztükrű úszómedence várja.

A száguldás szerelmeseinek óriási élményt biztosít a 6 pályás csúszda. Ikercsúszda, kamikaze, hidrocső, őrült folyó, feketelyuk, 12 méteres indítómagasságú csúszdapark. A csúszdák 1 és 2 személyes úszógumik használatával teszi élvezetesebbé a lecsúszást.

kecskemeti elmenyfurdo-programlehetosegek-kecskemet

A létesítményben három különböző hőmérsékletű termálmedence áll rendelkezésre a gyógyulni vágyó vendégeink részére.

 

Kontakt:

Cím: 6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 2.
Tel.: +36-76/417-407
e-mail: info@csuszdapark.hu
Nyitva tartás: https://www.kecskemetifurdo.hu/allando-nyitva-tartas
Árak: https://www.kecskemetifurdo.hu/napijegy-arak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük