Old Lake Golf Hotel

Közép-Magyarország egyetlen golf és konferencia szállodája Tata közvetlen közelségében, arborétumi környzeteben elhelyezkedő 34 szobás Old Lake Golf Hotel.

programlehetosegek-old-lake-golfhotel-2

A szálloda Esterházy Étterme a mai kor ízlésének megfelelően kínálja étel különlegességeit, még a Bowling Bár „minimal art” stílusban berendezett, otthonos és meghitt hangulata kiválóan alkalmas szállóvendégek esetében szabadidős kikapcsolódásra.

programlehetosegek-old-lake-golfhotel-4

A szálloda wellness részlege törökfürdő jelleggel került kialakításra melyben a fürdőző igazi élményben részesül –pezsgőfürdő ciklikusan változó élményelemekkel, finn szauna, infraszauna és gőzfürdő.

programlehetosegek-old-lake-golfhotel-1

A hotel konferencia termei a mindennapi elvárásokhoz igazodva rendelkeznek a szükséges és elengedhetetlen technikai felszereléssel.

Természetesen nem feledkeztek meg a golf szerelmeseiről sem, akik az Old Lake Golf Club 18 szakaszos (par 71) bajnoki pályáján hódolhatnak ennek az elegáns sportnak. A kezdők és azok akik csak most ismerkednek a golfozással a Par 3-as gyakorló pálya és a Driving Range lehetőséget nyújt, hogy kipróbálhassák a játékot.

programlehetosegek-old-lake-golfhotel-3

A szálloda melletti Old Lake Kalandparkban animátorok segítségével csak a gyakorlópályát kell sikeresen teljesítenie, s azt követően jöhet az igazi kihívás. A 10 méteres magasságban 15 akadályon áthaladva tehetik magukat próbára a gravitációval valós küzdelmet kedvelők, s eközben a gyerekek sem maradnak izgalom nélkül, hiszen számukra két különböző pálya is rendelkezésre áll.

 

Kontakt:

Cím: 2890 Tata, Remeteségpuszta
Telefon: +36-30-926-9656,
Email: hotel@oldlakegolf.com
Web: https://oldlakegolfhotel.com/hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük