Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark Mór

Mór Közép-Dunántúlon található kisváros, ahol a város felé kanyarodva jobb oldalt már zöldellő mező, karámok, egy növények sokaságába bújtatott tavacska és a kinn legelésző lovak látványa fogadja a vendégeket.

Itt várja a pihenni vágyókat a Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark 2 hatalmas épületegyüttesével.

programlehetosegek-mor-hetkuti-hotel-lovaspark

Az első épület gyönyörű festett motívumokkal díszített falait látva megelevenedik előttünk a több mint 300 évvel ezelőtt itt élő svábok története. Továbbsétálva a 2 épület között a Vértes csodálatos panorámája tárul elénk, valamint a vidéki kúriára emlékeztető szállodaépület.

A szálloda 8 db Prémium kategóriás, 20 db Kiemelt Premium kategóriás szobával, 3 db Superior szobával és 4 db Lakosztállyal rendelkezik.

programlehetosegek-mor-hetkuti-hotel-lovaspark

A hotel Vízi Világa egy víz alatti Világot érzékeltet, ahol a kovácsoltvas korlátból egy hal formája elevenedik meg 200 négyzetméteren. Csodálatos kilátás nyílik a wellness részlegből a Lovaspark külső gyakorlópályájára, a mediterrán homokos napozóteraszra, de a Vértes csodálatos panorámájában is gyönyörködhetnek a vendégek. Ha egy kis melegségre vágyik különböző szauna típusok közül választhat: hagyományos finn szauna, ill. 60 °C-os fényterápiás szauna és infrakabin.

programlehetosegek-mor-hetkuti-hotel-lovaspark

A Lovasparkhoz tartozó Lovas Vendéglő különleges hangulatot áraszt, régi osztrák berendezési stílust képvisel. Az idilli környezet mellett kitűnő konyhával várja az étterm vendégeit. A kínálatban a nemzetközi konyha remekei mellett előkelő helyet foglalnak el a tradícionális sváb ételek is.

A hotel kiváló helyszíne konferenciáknak, tréningeknek, üzleti megbeszéléseknek is. A hotelhoz tartózó 29 hektáros park kitűnő lehetőséget nyújt outdoor tréningek, szabadidős rendezvények, sportprogramok, családi napok lebonyolítására.

A Hétkúti Lovaspark sokszínű szolgáltatással várja vendégeit, mint például sétakocsikázás, lovaglás, lovasoktatás.

 

Kontakt:

Cím: 8060 Mór, Dózsa György u. 111.
Telefon: +36 22 563 080
Email: sales@hetkut.hu
Web: http://hetkut.hu/hetkuti-wellness-hotel-mor/kezdolap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük