CARAMELL PREMIUM RESORT****superior BÜKFÜRDŐ

A Caramell Premium Resort****superior Bükfürdőn, gyönyörű környezetben várja vendégeit elegáns 142 szobájával és lakosztályával.

programlehetosegek-hotel-caramell-2

Magyarország egyik legkülönlegesebb spa szállodájában zavartalan pihenést és nyugalmat lelhetünk.  A Keleti stílusban kialakított belső terek, a szálloda finom ízléssel berendezett szobái, a legmodernebb tudományos eredményeket felhasználó orvosi egészség központ, a különleges ayurvedikus- és VIP kezelők, a meditációs japán kert a vendégek maximális kényelmét szolgálja és garantálja, hogy az ott töltött napok után valóban úgy érezzék magukat, mintha újjászülettek volna.

programlehetosegek-hotel-caramell-4

A szálloda wellness és gyógyászati részlegén található kezelőhelyiségekben közel 100 különböző kezelés vehető igénybe magasan képzett szakemberektől és terapeutáktól. A hatalmas területen fekvő exkluzív kialakítású bel- és kültéri élménymedencéken, a gyerekpancsolókon, napozóteraszokon és szaunavilágon túl lehetőség van elvonulásra a szálloda csendes zónájába. Ebbe a különálló wellnessrészlegbe csak 16 éven felüliek léphetnek be, és élvezhetik zavartalanul a szaunázást, gőzfürdőzést, relaxálást.

programlehetosegek-hotel-caramell-5

A Resort nagy alapterülete és az egyes célcsoportok ésszerű elhelyezése révén a vendégek egymás zavarása nélkül, harmonikusan pihenhetnek, dolgozhatnak, szórakozhatnak.

programlehetosegek-hotel-caramell-3
A szálloda játszószobájában animátorok szórakoztatják a gyermekeket és a hotel melletti háromemeletes Kristály Torony kalandparkban is akad számukra kihívás. A resort területén

található még játszótér, trambulin, íjászat, műfüves focipálya is.  A sportosabbak nordic walkinggal vagy kerékpárral is felfedezhetik a környéket.

programlehetosegek-hotel-caramell-logo
Caramell Premium Resort****superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.
Tel.: +36 94 558 030
Fax: +36 94 558 031
E-mail: info@caramell.hu
www.caramell.hu

>> Aktuális csomagajánlataink <<

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük