Forest Hills Hotel**** & Golf

A Forest Hills Hotel**** & Golf Budapesttől 120 km-re dél-nyugati irányban, nem messze a Balaton északi partjától, Magyarország egyik legszebb részén, a Bakonyban található.

A közel 40 hektárnyi területen fekvő Forest Hills szolgáltatásai példásan ötvözik a sportot és pihenést: tökéletes kikapcsolódás a Bakony kellős közepén. Az aktív és a passzív wellness megvalósítható különböző sportokkal (golf, tenisz, gyaloglás, futás), majd a minden érzékszervre ható és teljes relaxációt nyújtó SPA jellegű kikapcsolódással.

A komplexum egyedisége azonban abban rejlik, hogy az egészségmegőrzés, az élmények, a pihenés mellett a társasági életnek is helyet ad. Célunk, hogy vendégeink csodás erdei környezetben, teljes exkluzivitás mellett, kiváló társaságban élvezhetik az itt eltöltött napokat, napközben a golf, kirándulás, este pedig zenehallgatás a bárban egy pohár ital mellett, vagy a kártyaszobában egy élvezetes társasjáték.

Hotel****

A Forest Hills négycsillagos hotelként várja Vendégeit, 12 exkluzív franciaágyas – igény szerint széthúzható – szobáival (4 db standard, 6 db junior suite, 2 db deluxe suite), melyek a hotel emeleti részén kerültek kialakításra.

Clubház

A hotel épületétől 50 méternyi távolságra található a Clubház, melynek a földszintjén található a Golf Recepció, az emeleti szinten pedig 4 db kétágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére. A Clubház  jól kiegészíti a Hotel épületét, tartva a megszokott ízlésességet és eleganciát, értve ezt a szobák berendezésére és felszereltségére egyaránt. A Clubház legfőbb vonzereje a faszerkezetes megoldásban, a különleges hangulatú  közösségi terekben és a gyönyörű  kilátásban rejlik, melynek köszönhetően megcsodálhatjuk innen a golf driving rangehez tartozó greeneket, de élvezhetjük a bakonyi naplementét is.

Vendégház

A hotel épületétől szintén pár percnyi sétával érhető el a Vendégház, ahol a földszinten egy tágas nappali és 5 szoba (ebből 2 szoba franciaágyas, 3 szoba különálló ággyal felszerelt) található. A Vendágház ideális választás nagy családoknak, baráti társaságoknak. A kilátás ebből az épületből is lenyűgöző, hiszen kialakítása révén mind a golfpályára, mind az erdei sétaútra szemet gyönyörködtető a panoráma.

Golfozás

Golfpályánk Európa szerte egyedülálló kialakításával igazán különleges játékélményt nyújt a golfozók számára 23 hektáron. A golfpályán 2*9 pályaszakasz került kialakításra úgy, hogy a kényelmes és élvezetes, azonban kihívásokkal teli játékot biztosít minden egyes szakasza.

Hotelünk csodálatos környezetben kínál Önnek szállást, széles körű és színvonalas szolgáltatásainkkal (drinkbár, kávézó-terasz, wellness részleg, tenisz, nordic walking, asztalitenisz, kültéri melegvizes medence, golfkocsizás) garantáljuk vendégeinknek a tökéletes kikapcsolódást.

Forest Hills Hotel & Golf
8420 Zirc-Szarvaskút, hrsz:085/11.
Tel: (36)88/573-310
Fax: (36)88/573-311
Mobil: (36)30/466-8995
e-mail: info@foresthills.hu
www.foresthills.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük