Dr. Szfinx nyomozós túra a Budai Várban

A Budai Vár telis-tele van titokzatos emlékekkel, különleges események nyomait őrző téglákkal, kazamatákkal, rejtélyekkel, felderítésre váró eseményekkel. Lehet, hogy ezek közül sokat ismersz, de biztosak vagyunk benne, hogy Dr. Szfinxről még nem hallottál. Lehet, hogy a történelemkönyvek lapjain ő nem létezik, de velünk nagyon is valóságossá válik!

Dr. Szfinx egy gyilkos, aki a 19. században szedte áldozatait, de a szelleme már jó ideje bolyong a várban, mert idáig még senkinek nem sikerült kicseleznie.

programlehetosegek-Dr. Szfinx nyomozós túra a Budai Várban-2

Dr. Szfinx olyan, mint a régi mítoszokban elhíresült oroszlántestű és emberfejű lény.  Ha rád talál, akkor kérdez, és ha a választ még nem találtad meg az adott kérdésre, úgy el kell búcsúznod a lámpásodtól. Mentsd meg a társaidat! Ha elég bátor és ügyes vagy, sikerülni fog!

programlehetosegek-Dr. Szfinx nyomozós túra a Budai Várban-3

Mindenki kapni fog a játék idejére egy lámpást és egy térképet 10 kérdéssel, amikre minél előbb meg kell találnod a választ, hogy ha rád talál a gyilkos, tudj a kérdéseire válaszolni. Minden alkalommal kettőt fog kérdezni s ha helyesen válaszolsz, tovább mehetsz a játékban, viszont ha nem, úgy te magad is gyilkossá válsz, aki a többi játékos ellen fordul.

programlehetosegek-Dr. Szfinx nyomozós túra a Budai Várban-4

Az idő ellened dolgozik, a verseny máris megkezdődött: kattints gyorsan, mielőtt mások leplezik le a vár titokzatos szellemét!

programlehetosegek-Dr. Szfinx nyomozós túra a Budai Várban-5

Crazy Tour (Crawl)
Cím: 1072 Budapest Dob utca 2
Telefon: +36 30 481 4830
Facebook: Crazypubtour
Web: www.crazytour.hu

Nyitva tartás
Hétfő: zárva
Kedd: zárva
Szerda: 14:00 – 21:00
Csütörtök: 14:00 – 21:00
Péntek: 14:00 – 21:00
Szombat: 14:00 – 21:00
Vasárnap: zárva

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük