Aqua Word Budapest Resort

Adottságait tekintve a szálloda egyedülálló Magyarországon: 309 szoba, lakosztály, családi szobák és apartmanok várják az idelátogatókat.

Mind az apartmanokat, mind a hotel szobáit meleg színek, letisztult, modern formák, praktikum, kényelem és elegancia jellemzik.

A szállodához földalatti összekötő folyosóval csatlakozó apartmanház 48 két- illetve háromszobás apartmanja az otthon érzetét kínálja a hosszabb ideig itt tartózkodók és a családosok számára.

Közel 1000 fős konferenciaközpont, 3 étterem, bár, keleties hangulatú wellness és fitneszrészleg, szórakoztatóközpont, több,  mint 1000 parkolóhely, kalandpark, beltéri és kültéri játszóterek, 200 m2-es gyermek játszóház, a Bongo Kids Club biztosítja a vendégek pihenését.

A szálloda keleties hangulatú wellness- és fitneszközpontja, az Oriental Spa gazdag szolgáltatás-kínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat.  Az üvegfalakkal határolt kör alakú relaxációs medence zavartalan pihenést biztosít a hozzá kapcsolódó, télen-nyáron üzemelő szabadtéri résszel. A mandala-medence szentélyszerűen kialakított félhomályos tere, valamint az innen nyíló szauna világ tökéletes kikapcsolódást nyújt időseknek és fiataloknak egyaránt.

aqua-hotel-budapest-programlehetosegek1

A szauna világban hamam-fürdő, finn szauna, gőzkamra, valamint hangulatosan kialakított pihenő várja a kedves látogatókat.

A komplexum területén 3 étterem és 3 bár található.
A vendégek alkalomtól és hangulattól függően választhatnak a nagy befogadóképességű svédasztalos étterem és különterem, az elegáns àla carte étterem, a nyáron panorámás terasszal bővülő pub, a hallban található kávézó illetve a szálloda fürdőjének bárja közül,

Kontakt:

Cím: 1044 Budapest, Íves út 16.
Tel.: 06 1 2313 600
Email: reservation@aquaworldresort.hu
Web: http://www.aquaworldresort.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük