Hőlégballonozás a Balatonnál!

Repüljön velünk és élvezze az ország egyik legszebb tájának felejthetetlen látványát madártávlatból!

Az egyetlen hely, ahol a repülés során egyszerre láthatja a Balatont, a Hévízi- tavat, a Kis-Balaton mocsárvidékét, a Balaton-felvidék tanúhegyeit és Zala szelíd lankáit!

Európa egyik legnagyobb ballonja április 1. és október 31. között Gyenesdiás-Keszthely-Hévíz térségében száll fel naponta késő délután és napnyugta körül landol. Hétvégente reggel is van felszállás.

A kb. 1 órás repülés során 1000-1500 m magasságig emelkedünk. A program a repülés mellett tartalmazza a helyi transzfereket 20 km-en belül, magyar-angol idegenvezetést a repülés során, magyar-angol-német-orosz nyelű földi asszisztenciát, okleveles avatást és pezsgős koccintást.

Minumum 6 fős csoport esetén a transzfer a Balaton térségéből ingyenes.

Rólunk:
A Balaton Ballooning az ország első professzionális és egyetlen nemzetközi hátterű hőlégballoncégeként 33 éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ballonozásban. Magyarországon 11 éve van jelen. Érdekeltségeink vannak még olasz és dubai ballonvállalkozásokban is. Pilótáink a legtapasztaltabbak közé tartoznak a világon, oktató, berepülő és kereskedelmi jogosítással rendelkeznek, pilótaként ketten együtt közel 7000 órát repültek. Barátságos, képzett földi személyzetünk , világszínvonalú felszerelésünk a garancia arra, hogy Utasainknak máshoz nem hasonlítható ballonos élményben lesz része.

Balaton Ballooning Kft.
Cím: 8372 Cserszegtomaj, Fenyves u.2.
Web: www.balaton-ballooning.com
További információ, foglalás:
Tel: +36 20 4032667
Email: info@balaton-ballooning.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük