Sárvár Fürdő

A kiváló minőségű sárvári gyógyvízzel töltött medencékben a selymes víz átjárja a testet és lelket, feledtetve a hétköznapok gondjait, gyógyírt jelentve a fájó ízületekre, reumatikus panaszokra. Az élménymedence vízbuzgárja, a vállmasszírozója, sodrófolyosója tökéletes kikapcsolódást kínál.

sarvar furdo-programlehetosegek-sarvar

Sárvár legfontosabb vonzereje kétségtelenül az itt található kétféle gyógyvize.  A gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. A családi szárnytól elkülönül, így itt zavartalanul élvezhetik vendégeink a lazító, meleg vizes, relaxáló fürdőzést.

Az új családi élményfürdőt tágas folyosó köti össze a gyógyfürdő szárnnyal. Itt már a legkisebbek is zavartalanul élvezhetik a pancsolás örömeit az év minden napján.

sarvar furdo-programlehetosegek-sarvar3

Május elejétől szeptember végéig élvezhetik a kellemes hőfokú szabadtéri medencéket is.

Az exkluzív Szauna-világ a nyugalom oázisa, ahol a szaunázás szerelmesei kedvükre válogathatnak a kínálatból. Finn szaunák, soft szaunák, gőzfürdők, aromakabinok, Kneipp medence, élmény-zuhanyok és óriásjakuzzik gondoskodnak a testi-lelki felfrissülésről. Ősztől tavaszig megtapasztalhatja a különleges szauna felöntések élményét is, melyet szakképzett szauna mesterek vezetnek.

Kontakt:

Cím: 9600 Sárvár Vadkert út 1.
Tel.: 06/95 523-600
e-mail: info@sarvarfurdo.hu
Nyitva tartás: http://www.sarvarfurdo.hu/nyitva_tartas_zsi
Árak: http://www.sarvarfurdo.hu/belepojegyek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük