Alkotásutca Élményfestés

Az Alkotásutcában az ország legnagyobb és legkényelmesebb élményfestés foglalkozásán vehetsz részt. Az inspiráló környezeten túl az alkotáshoz minden alapanyagot és segítséget biztosítunk számodra.

programlehetosegek-alkotasutca-4

Foglalkozásaink nem igényelnek semmilyen előképzettséget, az sem baj, ha utoljára általános iskolában fogtál ecsetet. Sőt! Így az élmény még átütőbb lesz számodra. Lehet, hogy elsőre ijesztőnek tűnik majd a hófehér vászon, de hidd el, neked is sikerülni fog! Szuper tanáraink lépésről lépésre mutatják majd meg, hogyan készítsd el legegyszerűbben a festményedet.

programlehetosegek-alkotasutca-3

Az sem probléma, ha pálcikaembert is nehezen rajzolsz, ha eljössz hozzánk, a végén garantáltan hazaviheted a kiválasztott festmény saját készítésű – így mégis egyedi – másolatát.

programlehetosegek-alkotasutca-1

Csak magadat hozd! Ha jól sejtjük, otthonod nem festőműhely, és nem kifeszített vásznakkal meg festékkel körülvéve éled mindennapjaid. A jó hír az, hogy mindent mi biztosítunk, amire a festéshez szükséged lesz. Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és egy menő kötényt is. Sőt, azt is örömmel megtanítjuk, hogyan kell úgy összehúzott szemmel a képre sandítani, mintha Leonardo reinkarnációja lennél.

Web: www.alkotasutca.hu

Budapesten két helyszínen:
1061 Budapest, Izabella utca 91/a
1136 Budapest, Pannónia utca 30.
info@alkotasutca.hu
+36 70 230 5949

Debrecenben:
4024 Debrecen, Piac utca 28.
+36 20 6120989
debrecen@alkotasutca.hu

Győrben:
9022 Győr, Pálffy utca 3-5.
+36 70 230 5949
gyor@alkotasutca.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük