Relax Hotel Hévíznél

Csendes, meghitt, családias üdülésre vágyik, és közben gyógyulni, feltöltődni is szeretne? Pihenjen a cserszegtomaji Relax Hotel Hévíznél és használja ki a méltán világhírű hévízi gyógyfürdő csodás hatásait is!

A Relax Hotel Hévíznél a természetes, melegvízű gyógyforrástól 2500 m-re várja Önt napfényes, nyugati panorámás, gyönyörűen parkosított 4700 m2-es csendes területen.

programlehetosegek-relax-hotel-heviznel-kep1

A 23 szobás szálloda családias jellege meghitt otthonosságot, csendet és finom eleganciát ad testnek és léleknek. Aszobák felszereltsége minden igényt kielégít: fürdőszoba, toalett, televízió, hűtőszekrény, terasz vagy erkély mindenhol alapfelszerelés.

programlehetosegek-relax-hotel-heviznel-kep11

Az étterem és a wellness központ egy külön épületben kapott helyet, a zajtól és nyüzsgéstől távol. Csak sétáljon át a kerten, és élvezze a szabadtéri medencét a nyár melegében, és emellett egész évben a beltéri, fűtött medencét a külön épületben működő wellness központban. Pihenjen a jakuzzi meleg pezsgésében és használja a megújító, frissítő méregtelenítő finn szaunát és masszázsokat.

Float-Spa Egy különleges, hazánkban egyedülálló wellness élmény!

Próbálja ki a lebegés, a vízi súlytalanság és gondtalanság élményét, mellyel szinte tökéletes testi-lelki harmóniát élhet meg! Az új wellness technológiában a magas sótartalmú víz biztosítja a testének és lelkének a lebegést. Egyszerűen kikapcsol az elme és rövid időre beállhat egy gondolat-mentesség.

programlehetosegek-relax-hotel-heviznel-etterem-kep5

Gyönyörködjön a csodálatos hévízi panorámában a Papi Restaurant & Pizzeria ücsörögve. Az étterem teraszairól a hangulatos kerti dísztóra nyílik kilátás, ahol időszakosan a szebbnél szebb tavirózsák színezik, tarkítják a romantikus látóteret.

Az étterem specialitásaival és fűszereivel latinos hangulatot varászol és elröpíti Önt egy képzeletbeli mediterrán világba.

Elérhetőség:
8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.
Telefon: + 36-70/6366-482
(minden nap 8:00-20:00-ig)
Email: info@relaxhotelheviznel.hu
Web: https://relaxhotelheviznel.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük