Sobri Jóska Kalandpark

Sobri Jóska Kalandpark 30 hektáros területen kialakított sokszínű, változatos programokat kínáló kalandpark Bakony szívében.

Ha csak kirándulni, túrázni szeretne, a tiszta levegő, a festői szépségű táj önmagában is magával ragadja, aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, kipróbálhatja erejét és bátorságát a drótköteles extrémparkban, biciklizhet kiépített kerékpárútvonalakon és használhatja a sportpályákat. Ezen kívül falmászás, csónakázás, íjászat, tekepálya és még sok más érdekes szórakozási lehetőség várja a vendégeket.

sobri joska kalandpark-programlehetosegek-kislod2

A drótkötélpályás extrémpark felejthetetlen élményt kínál kicsik és nagyok számára egyaránt. Mindenki kipróbálhatja a saját életkorának, erőnlétének és bátorságának leginkább megfelelő játékelemeket, akár már az óvodások is

Hazánkban egyedülálló mászó-különlegesség, ahol a fa törzsére rögzített mászófogások segítségével lehet feljutni a lombkoronáig. A kalandos kedvűek 9 m-es magasságig kapaszkodhatnak fel, külső biztosítás segítségével.

Elsőként az országban a kislődi kalandparkban került kialakításra egy komplex, több funkciós mountainbike pályarendszer és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások. A Bringapark egyaránt lehetőséget kínál a hobbikerékpárosoknak, a túrázóknak, a gyerekeknek és a kalandvágyó, kihívást kereső „profi” bringásoknak.

sobri joska kalandpark-programlehetosegek-kislod

Lovaglás során jól idomított hátaslovak társaságában fedezhetik fel az ide látogatók a természet szépségeit. A Kalandpark területén található lovardában 10 lóval várják az állatbarátokat, a tanulnivágyókat, valamint a sportág szerelmeseit egyaránt.

A főépülettől 20-30 méternyire 5 hatalmas fa köré épített kalandvár várja a játékos kedvű gyerekeket. A játszóteret félköríves sánc védi, az átjutást pedig egy kisebb alagút szolgálja. A kalandvárban megtalálhatók: függőhidak, csúszdák, mászókák, kuckók és minden egyéb ügyességet igénylő játékos feladat.

A kalandpark egy kéthektáros tisztavízű tóval áll a vendégek rendelkezésére, ahol kijelölt helyeken nyílik lehetőség horgászatra.

Kontakt:

Cím: 8446 Kislőd, Vashámor
Tel.:  +36 (20) 397-10 93
e-mail: info@bakonyikalandpark.hu
Nyitva tartás: http://www.bakonyikalandpark.hu/nyitvatartas
Árak: http://www.bakonyikalandpark.hu/arak/arlista

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük