Mobilis Interaktív Kiállítási Központ

A felszabadult játék öröme nem csak a gyermekek kiváltsága! A győri Mobilis Interaktív Kiállító Központ a mozgás, a közlekedés témái köré épített látványos bemutatóival, kipróbálható eszközeivel játékra, kreativitásra, alkotásra ösztönöz mindenkit. A központ segít felfedezni a bennünket körülvevő világ rejtelmeit. Küldetése, hogy játékos formában közelebb hozza és megszerettesse a látogatóval a természettudományokat.

mobilis-programlehetosegek-gyor2

A győri Felfedezések Házában 74 kipróbálható, játékra ösztönző kiállítási eszköz a szélcsatornától a tükörlabirintuson át az áramvonalas karosszériáig, naponta több alkalommal lebonyolított látványos és szórakoztató kísérleti bemutatók, ideiglenes kiállítások és megannyi érdekes program vár kicsit és nagyot, iskolai csoportokat és családokat, helybélieket és turistákat egyaránt.

mobilis-programlehetosegek-gyor3

A Mobilis nemcsak egyszeri, hanem rendszeres kikapcsolódási lehetőséget is nyújt. Egész évben tehetséggondozó szakkörökkel, élményekkel teli és játszva tanító táborokkal és önfeledten szórakoztató születésnapokkal várja azokat, akikből még nem veszett ki a kíváncsiság

Kontakt:

Cím: 9026 Győr, Vásárhelyi Pál utca 66.
Tel.: +36 – 96 / 618 – 111
e-mail: mobilis@mobilis-gyor.hu
Nyitva tartás: http://mobilis-gyor.hu/nyitvatartas
Árak: http://mobilis-gyor.hu/jegyarak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük