Rába Quelle Gyógy-Termál-és Élményfürdő

A Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő a legmagasabb minőségi színvonalat képviseli, tökéletesen megfelelve a mai kor gyógyászati és wellness elvárásainak.

A Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő a Mosoni-Duna és a Rába folyó találkozásánál alkotott félszigeten található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Győr történelmi városközpontjára.

raba quelle-programlehetosegek-gyor3

A 2000 méter mélyről 67 fokosan feltörő gyógyvízzel rendelkező fürdő gyógy és wellness részlegeivel a legmagasabb minőségi színvonalat képviseli, megfelelve a mai kor gyógyászati és wellness elvárásainak. Mint a találkozások fürdője, minden korosztály igényeinek megfelelő lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra.

A fürdőben kilenc szabad és beltéri gyógy- és wellness medence, két csúszda, gyermekpancsoló és egy vadonatúj fedett játszóház, illetve játszósarok is üzemel.

Szaunavilága öt különböző hőmérsékletű és aromájú finn szaunával, gőzkabinnal, két infra- és egy levendulakabinnal, jakuzzival és sóbarlanggal várja a realxálni vágyókat.  A szaunában felöntési szertartásokat tartanak, melyeket képzett szaunamesterek vezetnek.

raba quelle-programlehetosegek-gyor2

A fürdő közvetlen szomszédságában modern gyógyászati részleg működik. A részlegen európai színvonalú balneoterápiás kezelések vehetők igénybe. A gyógymedencékben található gyógyvíz elsősorban kopásos csont és ízületi betegségek, krónikus gyulladásos ízületi és izombántalmak, nőgyógyászati betegségek kezelésére alkalmas.

 Kontakt:

Cím: 9025 Győr, Fürdő tér 1.
Tel.: +36-96 514-909
e-mail: info@rabaquelle.hu
Nyitva tartás: http://www.rabaquelle.hu/hasznos-informaciok/nyitvatartas/
Árak: http://www.rabaquelle.hu/hasznos-informaciok/arlista/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük